За нас

Веб-страницата на САД ESTA (www.us-visa-online.org) е веб-локација во приватна сопственост која нуди специјализирани онлајн услуги за апликација за виза од 2014 година. Нашата примарна цел е да им помогнеме на патниците со нивните визни процедури преку обезбедување сеопфатна поддршка. Нашиот тим на агенти е посветен на добивањето одобрение за патување од Владата во име на нашите клиенти. Обезбедуваме низа услуги, вклучувајќи преглед и потврдување на сите решенија за апликации, сумирање информации, помагање при пополнување на формуларот и спроведување на темелни проверки за прецизност, полнота, правопис, како и граматика. Дополнително, може да контактираме со корисниците преку нивната е-пошта или број во врска со какви било дополнителни информации потребни за обработка на нивното барање за виза. Откако онлајн формуларот за апликација ќе биде пополнет на нашата веб-локација, тој е подложен на прецизен преглед од страна на нашите експерти за имиграција пред да биде поднесен за да добие грант за патување.

Додека апликациите за ESTA американски визи се подложени на дозвола од нивните соодветни влади, нашата експертиза обезбедува потполно без грешки процесот на аплицирање. Во многу случаи, формуларите за апликација се обработуваат и се одобруваат во рок од 48 часа. Но, ако некои податоци се внесени неточно или не се пополнети, може да има одложување во времето на обработка. Нашите експерти управуваат со сите последователни процедури за апликацијата, а по одобрувањето, податоците за овластување за патување се испраќаат до клиентите преку е-пошта, што содржи сеопфатни информации и корисни совети за успешно користење на ESTA онлајн американска виза за успешен пристап до целната земја.

Со канцеларии лоцирани во азиските и океанските региони, ние сме способни да им пружиме помош на нашите клиенти во секое време и каде било. Ние се грижиме за клиенти од повеќе од 40 нации и знаеме повеќе од десет - 10 јазици. Нашиот посветен тим од над 50 технички работници неуморно работи на оценување, измена, поправка, анализа и ракување со апликациите за виза во секое време.

Важно е да се напомене дека www.us-visa-online.org е независна веб-локација и не е поврзана со американската влада. Додека апликантите имаат можност да ги обработат своите апликации веднаш преку официјалната американска влада. веб-страница, изборот да ги користи нашите услуги дава пристап до персонализирана помош за патување за мала надокнада.

[заштитена по е-пошта]

tnc

tnc

Процедура за аплицирање за ESTA онлајн визи за САД

Ние сме посветени да обезбедиме непречен процес на аплицирање за нашите клиенти и дизајниравме платформа лесна за употреба која им овозможува на корисниците брзо и ефективно да ги завршат своите апликации.

Со обработка на нивните апликации преку нашата веб-локација, патниците можат да искусат процес без проблеми и да се концентрираат на најважните елементи од нивното патување, знаејќи дека ја имаат подготвено својата ESTA US Visa.

Изборот за нашите услуги гарантира дека овластената ESTA US Visa е поврзана со користениот пасош и сите лични податоци се потврдени за точност пред поднесувањето. Потоа, апликацијата се комплетира, се подложува на темелен процес на разгледување и апликацијата се поднесува. Корисниците обично добиваат визи преку Интернет во рок од 48 часа, иако за некои случаи може да бидат потребни најмногу 96 часа за обработка.

Апликативниот систем

За да се даде приоритет на заштитата на податоците и безбедноста на нашите клиенти во текот на целата процедура за аплицирање, вклучително и финансиските трансакции, ние користиме најсовремена технологија која е и модерна и сигурна.

Нашиот опсег на услуги

Превод на документи

Нудиме сеопфатни услуги за превод на документи, кои опфаќаат превод од повеќе од 100 јазици за да се осигураме дека вашите документи се прецизно преведени на англиски.

Канцелариски служби

Доколку е потребно, обезбедуваме професионална службеничка помош за да ви помогнеме да ја пополните вашата апликација со прецизност и темелност.

Преглед на апликација

Нашиот посветен тим прецизно ја прегледува вашата апликација пред нејзиното поднесување, осигурувајќи дека сите детали се точни и целосни.

Она што не го нудиме

Совети или консултации за имиграција

Иако обезбедуваме обемна поддршка во текот на процесот на аплицирање, важно е да се напомене дека не нудиме конкретни совети или упатства за имиграција. За персонализирана помош за имиграција, препорачуваме да побарате совет од квалификувани професионалци за имиграција.

Нашите цени

Тип на eTA Владини такси Превод, преглед и други службени услуги во USD, AUD е 1.58 AUD до USD (https://www.xe.com/currencyconverter/) Вкупни такси
Туристички $21 $89 $110
Бизнис $21 $89 $110

поддршка на корисниците на

Тимот од специјалисти за патувања е достапен 24/7 за да одговори на какви било прашања или грижи што можеби ги имате. Ако имате какви било прашања или грижи, ве молиме слободно контактирајте со нас во секое време преку е-пошта. Тимот е лесно достапен да ви помогне и да ја обезбеди потребната поддршка што можеби ќе ви треба. Ги цениме вашите повратни информации и се стремиме да обезбедиме непречено и задоволително искуство за сите наши клиенти.

ЕВЕ НЕКОИ ЗНАЧАЈНИ ПРИДОБИВКИ ОД КОРИСТЕЊЕТО НА ОНЛАЈН US ESTA

Услуги Метод на хартија онлајн
Можете да пристапите до нашата платформа за дигитални апликации 24/365 во секое време, овозможувајќи ви да аплицирате за вашиот US ESTA практично во текот на годината
Нема временски ограничувања наметнати на вашиот процес на апликација, што ви дава флексибилност да го завршите со ваше темпо.
Нашите посветени експерти за визи темелно ја прегледуваат и коригираат вашата апликација пред да биде поднесена, обезбедувајќи точност и зголемувајќи ги шансите за одобрување.
Обезбедуваме рационализација на процедурата за аплицирање, со што ќе ви биде полесно да се движите и да ја пополните вашата апликација ESTA во САД без компликации.
Нашиот тим е посветен на коригирање на сите испуштени или неточни податоци во вашата апликација, минимизирајќи го ризикот од грешки и подобрување на нејзиниот севкупен квалитет.
Ние даваме приоритет на приватноста на податоците и нудиме безбеден формулар за да ја поднесете вашата апликација без грижи за неовластен пристап до вашите лични информации.
Одиме уште повеќе со проверка и потврдување на сите дополнителни задолжителни информации за да се обезбеди точноста и комплетноста на вашата апликација ESTA во САД.
Нашата корисничка поддршка е достапна 24/7 за да обезбеди помош и да одговори на какви било прашања или проблеми што можеби ги имате. Можете да контактирате со нас преку е-пошта за брза и сигурна поддршка.
Во несреќниот случај на губење на онлајн визата за САД, нудиме услуги за враќање на е-поштата за да ви помогнеме да ги вратите документите за виза.