Правила и услови

Она што следува подолу се одредбите и условите, регулирани со австралиското право, поставени од оваа веб-локација за користење на оваа веб-локација од страна на корисникот. Со пристап и користење на оваа веб-локација, се претпоставува дека сте ги прочитале, разбрале и сте се согласиле со овие услови и услови, кои имаат за цел да ги заштитат правните интереси и на компанијата и на корисникот. Термините „апликантот“, „корисникот“ и „вие“ овде се однесуваат на барателот за виза на САД за ESTA кој сака да аплицира за својот ESTA за САД преку оваа веб-локација и термините „ние“, „нас“ и „нашите “ погледнете ја оваа веб-страница.

Користењето на нашата веб-страница и услугите што ги нудиме на неа, можете сами да ги искористите само доколку се согласите со сите одредби и услови утврдени овде.


Лични податоци

Следниве информации се регистрирани како лични податоци во базата на податоци на оваа веб-страница: имиња; Датум и место на раѓање; детали за пасош; податоци за издавање и истекување; тип на придружни докази / документи; адреса на телефон и е-пошта; поштенска и постојана адреса; колачиња; технички детали за компјутер, записник за плаќање итн.

Сите обезбедени информации се регистрирани и чуваат во обезбедената база на податоци на оваа веб-страница. Податоците регистрирани на оваа веб-страница не се споделуваат ниту се изложени на трети страни, освен:

  • Кога корисникот експлицитно се согласил да дозволи вакви активности.
  • Кога тоа е потребно за управување и одржување на оваа веб-страница.
  • Кога е издадена правно обврзувачка наредба, потребни информации.
  • Кога ќе бидат известени и личните податоци не можат да бидат дискриминирани.
  • Законот предвидува да ги доставиме овие детали.
  • Известено како форма во која личните информации не можат да бидат дискриминирани.
  • Компанијата ќе ја обработи апликацијата користејќи ги информациите дадени од апликантот.

Оваа веб-страница не е одговорна за дадени неточни информации.

За повеќе информации за нашите регулативи за доверливост, видете во Политиката за приватност.


Сопственост и ограничувања на употребата на веб-страница

Оваа веб-локација е исклучиво во сопственост на приватен субјект, при што сите нејзини податоци и содржина се заштитени со авторски права и сопственост на истите. Ние на ниту еден начин или форма не сме поврзани со Владата на Соединетите Држави. Оваа веб-локација и услугите што се нудат на неа се ограничени само на лична, некомерцијална употреба и не смеат да се користат за лична корист или да се продаваат на трето лице. Ниту, пак, можете да профитирате од услугите или информациите достапни овде на кој било друг начин. Не смеете да менувате, копирате, повторно употребувате или преземате кој било дел од оваа веб-локација за комерцијална употреба. Не можете да ја користите оваа веб-локација и нејзините услуги, освен ако не се согласите да бидете обврзани и да се придржувате кон овие услови за користење на веб-локацијата. Сите податоци и содржина на оваа веб-страница е заштитена со авторски права.

tnc

tnc


За нашите услуги и политика за испорака

Ние сме приватен, трета страна давател на услуги за онлајн апликации со седиште во Азија и Океанија и на ниту еден начин не е поврзан со Владата на Соединетите Држави или со Амбасадата на САД. Услугите што ги обезбедуваме се оние за внесување податоци и обработка на апликации за ослободување од виза eTA за подобни странски државјани кои сакаат да ги посетат Соединетите држави. Можеме да ви помогнеме во добивањето на Електронскиот систем за овластување за патување или ESTA за САД од Владата на САД со тоа што ќе ви помогнеме да ја пополните вашата апликација, правилно да ги прегледате вашите одговори и информациите што ги внесувате, да ги преведете сите информации доколку е потребно, да проверите сè за точност, пополнување и правописни и граматички грешки.

Со цел да го обработиме вашето барање за ESTA US Visa и да се осигураме дека вашата апликација е комплетна, може да ве контактираме преку телефон или е-пошта доколку бараме дополнителни информации од вас. Откако целосно ќе го пополните формуларот за апликација на нашата веб-локација, можете да ги прегледате информациите што сте ги дале и да направите какви било промени доколку е потребно. Потоа ќе се бара од вас да извршите плаќање за нашите услуги.

После тоа, нашиот тим од експерти ќе ја разгледа вашата апликација и потоа ќе ја достави до Царината и граничната заштита на САД за одобрување. Во повеќето случаи, ќе можеме да ви обезбедиме обработка истиот ден и да ве ажурираме за статусот на вашата апликација преку е-пошта, освен ако нема доцнења.


Ослободување од одговорност

Оваа веб-локација не гарантира прифаќање или одобрување на апликации за ESTA US Visa. Нашите услуги не одат подалеку од обработката на вашата апликација за ESTA US Visa по соодветната проверка и прегледување на деталите и нејзиното доставување до системот ESTA US Visa.

Одобрувањето или отфрлањето на апликацијата целосно е предмет на одлука на Владата на Соединетите Американски Држави. Веб-страницата или нејзините агенти не можат да бидат одговорни за какво било можно одбивање на апликацијата на апликантот предизвикано, на пример, поради неточни, исчезнати или нецелосни информации. Одговорноста на апликантот е да обезбеди валидни, точни и целосни информации.


Безбедност и привремено прекинување на услугата

Со цел да ја заштитиме и обезбедиме веб-страницата и информациите зачувани во нејзината база на податоци, го задржуваме правото да измениме или воведеме нови безбедносни мерки без претходно известување, да повлечеме и / или ограничиме на користење на оваа веб-страница од кој било индивидуален корисник или да преземеме која било друга ваквите мерки.

Ние исто така го задржуваме правото привремено да ја суспендираме веб-страницата и нејзините услуги во случај на одржување на системот, или такви фактори надвор од нашата контрола, како природни катастрофи, протести, ажурирања на софтвер, итн., Или непредвидено прекинување или пожар на електрична енергија или промени во управувањето систем, технички потешкотии или какви било други такви причини што го попречуваат функционирањето на веб-страницата.


Промена на условите и условите

Го задржуваме правото да направиме какви било промени на условите и условите што го обврзуваат користењето на оваа веб-локација од страна на корисникот, од различни причини како што се безбедносни, правни, регулаторни итн. Со продолжување на користењето на оваа веб-локација ќе се претпостави дека сте се согласиле да се придржувате новите услови за користење и ваша одговорност е да проверите за какви било измени или ажурирања во истите пред да продолжите да ја користите оваа веб-локација и услугите што се нудат на неа.


Престанок

Ако се чини дека не сте се усогласиле и постапиле според условите утврдени со оваа веб-страница, го задржуваме правото да го прекинеме вашиот пристап до оваа веб-страница и нејзините услуги.


Применлив закон

Условите утврдени овде се регулираат и спаѓаат во надлежност на австралискиот закон и во случај на каква било правна постапка, сите страни ќе бидат предмет на надлежност на австралиските судови.


Не советување за имиграција

Ние обезбедуваме помош при обработката и поднесувањето на апликацијата за ESTA за Соединетите држави. Во нашите услуги не е вклучен совет за имиграција за која било земја.