Viza amerikane nga Holanda

Viza amerikane për qytetarët holandezë

Aplikoni për vizë amerikane nga Holanda

Viza Amerikane në internet për qytetarët holandezë

Përshtatshmëria për vizë amerikane

 • Qytetarët Hollandezë munden aplikoni për vizën e Amerikës në internet
 • Holanda ishte një anëtare fillestare e programit të SHBA Visa Online
 • Qytetarët holandezë gëzojnë hyrjen e shpejtë duke përdorur programin e SHBA Visa Online

Kërkesa të tjera për vizë amerikane

 • Qytetarët holandezë mund të aplikojnë për vizën e Amerikës në internet
 • Amerika Visa Online është e vlefshme për mbërritje nga toka, ajri ose deti
 • America Visa Online është për vizita të shkurtra turistike, biznesi, tranzite

Viza amerikane nga Holanda

Qytetarëve holandezë u kërkohet të aplikojnë për një vizë amerikane për të hyrë në Shtetet e Bashkuara për vizita deri në 90 ditë për qëllime turizmi, biznesi ose tranziti. Viza amerikane nga Holanda nuk është fakultative, por a kërkesë e detyrueshme për të gjithë qytetarët Hollandezë udhëtimi në vend për qëndrime të shkurtra. Përpara se të udhëtojë në Shtetet e Bashkuara, një udhëtar duhet të sigurohet që vlefshmëria e pasaportës është të paktën tre muaj pas datës së pritshme të nisjes.

Viza amerikane ESTA po zbatohet për të përmirësuar sigurinë kufitare. Programi ESTA US Visa u miratua menjëherë pas sulmeve të 11 shtatorit 2001 dhe u shfaq në janar 2009. Programi ESTA US Visa u prezantua për të kontrolluar udhëtarët që vinin nga jashtë si një përgjigje ndaj rritjes globale të aktiviteteve terroriste.

Si mund të aplikoj për vizë amerikane nga Holanda?

Viza e SHBA për qytetarët holandezë përfshin një formular aplikimi online që mund të plotësohet për më pak se pesë (5) minuta. Është e nevojshme që aplikantët të fusin informacione në faqen e pasaportës së tyre, të dhënat personale, detajet e kontaktit të tyre, si emaili dhe adresa, dhe detajet e punësimit. Aplikanti duhet të jetë në gjendje të mirë shëndetësore dhe nuk duhet të ketë histori kriminale.

Viza amerikane për qytetarët holandezë mund të aplikohet online në këtë faqe interneti dhe mund të merrni vizën e SHBA-së në internet me email. Procesi është jashtëzakonisht i thjeshtuar për qytetarët holandezë. Kërkesa e vetme është të keni një ID Email, një kartë krediti/debiti në 1 nga 133 monedhat ose Paypal.

Pasi të keni paguar tarifat, fillon përpunimi i Aplikimit për Vizë në SHBA. SHBA Visa Online dorëzohet me email. Viza amerikane për qytetarët holandezë do të dërgohet me email, pasi ata të kenë plotësuar formularin e aplikimit online me informacionin e nevojshëm dhe pasi të jetë verifikuar pagesa online me kartë krediti. Në raste shumë të rralla, nëse kërkohet dokumentacion shtesë, aplikanti do të kontaktohet përpara miratimit të vizës amerikane.

LEXO MË SHUMË:
Plotësoni aplikimin tuaj me besim duke ndjekur Procesi i aplikimit për vizë në SHBA udhëzues.

Kërkesat për vizë amerikane për qytetarët holandezë

Për të hyrë në SHBA, qytetarët holandezë do të kërkojnë një dokument udhëtimi ose pasaportë të vlefshme për të aplikuar për vizë ESTA US. Qytetarët holandezë që kanë një pasaportë të një shtetësie shtesë duhet të sigurohen se aplikojnë me të njëjtën pasaportë me të cilën do të udhëtojnë, pasi Viza e SHBA ESTA do të lidhet drejtpërdrejt dhe elektronikisht me pasaportën që u përmend në momentin e aplikimit. Nuk ka nevojë të printoni ose të paraqisni asnjë dokument në aeroport, pasi ESTA ruhet në mënyrë elektronike kundrejt pasaportës në sistemin e emigracionit në SHBA.

Aplikantët gjithashtu do të kërkojnë një kartë krediti ose debiti të vlefshëm ose llogari PayPal për të paguar për vizën ESTA US. Qytetarëve holandezë kërkohet gjithashtu të japin një adresë e vlefshme email, për të marrë Vizën ESTA US në inbox-in e tyre. Do të jetë përgjegjësia juaj të kontrolloni me kujdes të gjitha të dhënat e futura në mënyrë që të mos ketë probleme me Sistemin Elektronik të SHBA për Autorizimin e Udhëtimit (ESTA), përndryshe mund t'ju duhet të aplikoni për një vizë tjetër ESTA USA.

Lexoni për kërkesat e plota të vizave të SHBA-së në internet

Sa kohë mund të qëndrojë shtetasi holandez në SHBA Visa Online?

Data e nisjes së shtetasit holandez duhet të jetë brenda 90 ditëve nga mbërritja. Mbajtësve të pasaportës holandeze u kërkohet të marrin një Autoritet Elektronik të Udhëtimit të Shteteve të Bashkuara (US ESTA) edhe për një kohëzgjatje të shkurtër prej 1 dite deri në 90 ditë. Nëse qytetarët holandezë synojnë të qëndrojnë për një kohë më të gjatë, atëherë ata duhet të aplikojnë për një vizë përkatëse në varësi të rrethanave të tyre. US Visa Online është e vlefshme për 2 vjet rresht. Qytetarët holandezë mund të hyjnë disa herë gjatë vlefshmërisë dy (2) vjeçare të vizës amerikane në internet.

Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me vizën amerikane në internet


Gjërat për të bërë dhe vendet me interes për Qytetarët Hollandezë

 • Muzeu i Artit në Cleveland, Ohio
 • Shikoni lojërat e Chicago Cubs në Wrigley Field, Chicago
 • Peizazhet e dendura të kodrave të zeza rrethojnë Deadwood, Dakota e Jugut
 • Tucson është një qytet i bukur i vendosur në shkretëtirën Sonoran, Arizona
 • Kopshti Japonez Portland në Uashington Park, Portland
 • Blini në një nga vendet më të mira në botë, Magnificent Mile, Çikago
 • Bie në dashuri me Badlands, Parku Kombëtar Theodore Roosevelt, Dakota e Veriut
 • Ndiqni shtegun e Kaubojve, Nebraska
 • Muzeu më i vjetër në veriperëndim të Paqësorit, Muzeu i Artit Portland
 • Kapitoli Shtetëror dhe Qendra e Vizitorëve, Austin Texas
 • Parthenon, Nashville, Tenesi

Ambasada e Holandës në Uashington DC

Adresa

4200 Linnean Ave NW Washington DC 20008 SHBA

Numri telefonit

+ 1-202-244-5300

faks

+ 1-202-362-3430


Ju lutemi aplikoni për një vizë në SHBA 72 orë përpara fluturimit tuaj.