Rreth nesh

www.us-visa-online.org është një faqe interneti private, e cila ofron që nga viti 2014 shërbime të specializuara të aplikimit për viza në internet për të ndihmuar udhëtarët gjatë procedurave të vizave. Agjentët tanë ndihmojnë në marrjen e autorizimeve të udhëtimit nga qeveritë. Shërbimet tona përfshijnë, shqyrtimin e duhur të të gjitha përgjigjeve, përkthimin e informacionit, ndihmën për plotësimin e aplikacionit dhe kontrollimin e të gjithë dokumentit për saktësinë, plotësinë, rishikimin drejtshkrimor dhe gramatikor. Përveç kësaj, ne mund të kontaktojmë klientët tanë përmes emailit ose telefonit për informacion shtesë në mënyrë që të përpunojmë kërkesën. Pas plotësimit të formularit të aplikimit të ofruar në faqet tona të internetit, kërkesa për një autorizim udhëtimi do të dorëzohet pas një shqyrtimi të ekspertit të imigracionit.

Aplikimet për vizë në SHBA ESTA i nënshtrohen miratimit nga qeveritë, por ekspertiza jonë garanton aplikimin 100% pa gabime. Në shumë raste aplikimet përpunohen dhe jepen në më pak se 48 orë. Megjithatë, nëse ndonjë detaj është futur gabimisht ose është i paplotë, disa aplikacione mund të vonohen. E gjithë vazhdimi i aplikimit menaxhohet nga ekspertët tanë dhe dokumentet e miratuara të Autorizimit të Udhëtimit dërgohen me email me informacion të detajuar dhe këshilla se si të përdorni Vizën ESTA të SHBA-së për të hyrë me sukses në vendin e destinacionit.

Zyrat e kësaj kompanie ndodhen si në Azi ashtu edhe në Oqeani. Rrjedhimisht, ne mund t'i ndihmojmë klientët tanë në çdo kohë, kudo. Emaili ynë është [email mbrojtur] Ne ndihmojmë klientët nga mbi 40 vende dhe flet mbi dhjetë (10) gjuhë të ndryshme. Më shumë se 50 punonjës të specializuar shqyrtojnë, modifikojnë, korrigjojnë, analizojnë dhe përpunojnë aplikimet për viza gjatë gjithë kohës.

www.us-visa-online.org është një faqe interneti që ofron ndihmë dhe udhëzime si për individët ashtu edhe për personat juridikë me aplikimin e tyre online për vizë elektronike të Shteteve të Bashkuara. Ne jemi një faqe interneti private dhe nuk jemi të lidhur me Qeverinë e SHBA. Shërbimet tona kanë një tarifë të vogël për mbështetjen tonë profesionale të udhëtimit. Aplikantët mund të përpunojnë aplikacionin e tyre drejtpërdrejt përmes faqes së internetit të Qeverisë së SHBA-së, megjithatë, duke zgjedhur të përpunojë aplikacionin përmes kësaj faqe interneti, përdoruesi do të ketë akses në shërbimet tona të personalizuara të ndihmës së udhëtimit.

Procesi i aplikimit për vizë amerikane ESTA

Ne jemi të përkushtuar ndaj përvojës së klientit tonë dhe për këtë arsye kemi krijuar një platformë miqësore për përdoruesit, e cila lejon çdo përdorues të përfundojë me shpejtësi dhe sukses aplikimin e tij.

Në këtë mënyrë, udhëtarët mund të pushojnë dhe të përqëndrohen në aspektet më të rëndësishme të udhëtimit të tyre, me vizën e tyre ESTA US në dorë.

Zgjedhja për të përpunuar një aplikim përmes faqes sonë të internetit do të thotë të kesh Vizën e miratuar të ESTA SHBA të lidhur me pasaportën e përdorur dhe të kesh të dy informacionet personale të kontrollohen dy herë para dorëzimit. Pasi të përfundojë, kërkesa do të rishikohet dhe më pas do të dorëzohet. Aplikantët zakonisht marrin vizat e tyre brenda 48 orëve. Sidoqoftë, disa mund të kërkojnë më shumë kohë për t'u përpunuar, deri në 96 orë.

sistemi

Ne përdorim vetëm teknologji të azhurnuar dhe të azhurnuar për të garantuar privatësinë dhe sigurinë e klientit tonë në të gjithë procesin e aplikimit, përfshirë pagesën.

shërbimet tona

  • Ne ofrojmë përkthim dokumentesh nga 104 gjuhë në anglisht
  • Ne ofrojmë shërbime nëpunësie për aplikimin tuaj, nëse dëshironi.
  • Ne e shqyrtojmë aplikacionin përpara se të depozitohet

Ajo që ne NUK ofrojmë:

  • Ne NUK ofrojmë udhëzime apo konsultime për imigracionin
  • Ne NUK japim këshilla për emigracionin

Çmimet tona

Lloji i eTA Tarifat e Qeverisë Përkthimi, rishikimi dhe shërbimet e tjera nëpunës në USD, AUD është 1.45 AUD në USD (https://www.xe.com/currencyconverter/) Tarifat totale
Turistik $ 21 $ 82 $ 103
Biznes $ 21 $ 102 $ 123

shërbimi ndaj klientit

Ekipi ynë i ekspertëve të udhëtimit është në dispozicion gjatë gjithë kohës. Në rast dyshimesh ose pyetjesh na kontaktoni përmes emailit.

VETËM DISA NGA PËRPARËSITË MË TË RËNDËSISHME TË APLIKIMIT TË USE ESTA ONLINE

Sherbimet Metoda e letrës online
24/365 Aplikim Online.
Asnjë afat kohor.
Rishikimi dhe korrigjimi i aplikacionit nga ekspertët e vizave përpara dorëzimit.
Procesi i thjeshtuar i aplikimit.
Korrigjimi i informacionit të humbur ose të pasaktë.
Mbrojtja e intimitetit dhe forma e sigurt.
Verifikimi dhe vërtetimi i informacionit shtesë të kërkuar.
Mbështetje dhe Ndihmë 24/7 me E-mail.
Rikuperimi me email i vizës suaj të SHBA-së në internet në rast humbjeje.
Asnjë tarifë shtesë e transaksionit në Bankë prej 2.5%.